T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / BESNİ - Besni Köseceli Çok Programlı Anadolu Lisesi

Besni Köseceli Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon
04163364113
Belgegeçer
04163364113
WEB
https://kosecelicpl.meb.k12.tr
Adres
Köseceli Beldesi Besni/Adıyaman
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ… Fiziksel ve teknoloji donanımı eksiksiz çağın gereklerine uygun yeterli bir eğitim yuvasına kavuşalım. Öğretmenler ve öğrenenler derse severek girsinler ve dersi severek işlesinler. Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Öğrencilerin özel yeteneklerini geliştirip kullanabilecekleri imkanlar hazırlansın. Öğrenci sayısının az olduğu sınıflarda öğrencilerle birebir iletişim sağlanabilsin. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okul dışı kültürel faaliyetlere katılabilen öğrenci, öğretmen ve velilerimiz olsun. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemini anlasın. Öğretenler ve öğrenenler huzurlu, mutlu ve özgür bir eğitim ortamında bulunsunlar. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
KÖSECELİ LİSESİ OLARAK BİZ… Yükselmesi gerekirken kaybolan değer yargılarımızı tekrar kazandırmak için eğitim ve öğretime daha sıkı sarılarak bilgi, görgü, kültür ve ahlaki değerlerle donatılmış, demokratik kurallar çerçevesinde kendisini ifade edebilen, kendi güzel güçlerini ve yeteneklerini tanıyıp kendine güvenebilen, bilimsel düşünebilen, gelişen teknolojiyi özümsemeye hazır, ülkesine ve milletine yararlı, topluma ve akademik açıdan bir üst öğrenim kurumuna hazır, ATATÜRKÇÜ, LAİK, MİLLİYETÇİ ve özgür bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Öğretmen :15
Öğrenci :118
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :1320
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
Başlama:08.10 Bitiş:15.20
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Adıyaman-Gaziantep yolu üzerindedir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Besni ilçesine yakın bir beldemizdir. Ana yol üzeri olduğundan dolayı öğretmenlerimiz ilçe merkezinde ikamet etmektedir. Besni ilçesinin güzel bir beldesidir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Adıyaman´a uzaklığı 65 km Besni ye uzaklığı 20 km dir
Kontenjan Bilgileri
130
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır