ADIYAMAN / BESNİ - Besni Köseceli Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

İlçe emniyet müdürlüğümüz tarafından okulumuz öğrenci ve velilerine yönelik Madde Bağımlılığı konusunda seminer verildi.Emeği geçen emniyet görevlimize ve yeşilay kulübü öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda Besni Sağlık Müdürlüğü Hayat merkezi tarafından çocuk gelişim uzmanı Yasemin YOLDAŞ,Psikolg Ayşe Nur GÜLER,Psikolg Seren SALMAN tarafından öğrencilerimize teknoloji bağımlılığı konusunda seminer verildi.Emeği geçen  pskologlarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

1-7 Mart deprem haftası nedeniyle öğrencilerimize afet bilinci kazandırmak amacıyla bütün sınıflarda bilgilendirme yapıldı   daha sonra okulumuz afete hazırlık kulübü tarafından deprem tatbikatı gerçekleştirildi.Emeği geçen afete hazırlık kulübü öğretmenimiz  Mahmut YILMAZ'a  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri etkinlikleri kapsamında okulumuzda deyim ve atsözleri ile ilgili pano ve drama etkinlikleri yapıldıEmeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Kas

Okulumuzda Cumhüriyetimizin 100.yılını coşkuyla kutladık.Emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Cemil Etçil,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Cebrail Bayduz,öğrencilerimizden 11/B sınıfından Sultan Tekin,12/B Sınıfından İlayda Durgut,9.Sınıftan Yeliz Esen Berkan Korkmaz ,10.Sınıftan Sude Sönmez öğrencilerimize teşekkür ederiz.